Staj Yeri Arayanlar

dekapor inş.san.tic.ltd.şti

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:48

SÖVE İMALATI İŞİNDE AUTOCET TEN ANLAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ MAAŞ 3000 TL SOSYAL HAKLAR TAMDIR

E-Posta: ahmet@dekapor.com
Telefon: 05059091423

Berk Kırmızı

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:47

Ekibimize mimari grafik içerik üretecek, iyi derecede Adobe Illustrator, orta derecede Autocad ve herhangi bir modelleme programı kullanabilen, Denizli'de ikamet eden tam zamanlı çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenen adayların CV ve portfolyolarını mail yoluyla bize ulaştırmalarını rica ederiz.

E-Posta: berkkrmz@gmail.com
Telefon: 05418062203

Hüseyin aydeğer sedra mobilya proje tasarım uygulama zebrano düğün davet organizasyon

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:48

Mobilya showroom da çalışacak yeni mezun kendini yetiştirmek isteyen bayan iç mekan tasarımcısı modelleme yapabilen tam zamanlı çalışma arkadaşları arıyoruz

E-Posta: sedramobilya@gmail.com
Telefon: 05321302291

EvdenKonsept Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.

Başvuru Tarihi:06 Eylül 2021, 17:19

EvdenKonsept Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.’ ne Mimar-İç Mimar : Erkek, ehliyeti olan, askerliğini yapmış, en az 2-5 yıl tecrübeli, esnek mesai saatlerine uyum sağlayabilen, mağaza satışında etkin olabilecek, seyahat sıkıntısı olmayan, 25-30 yaş aralığında adaylar tercih edilecektir. Satış Pazarlama : Erkek, ehliyeti olan, seyahat sıkıntısı olmayan, AutoCAD programına hakim, tercihen İnşaat Teknikerliği-Mimarlık-İç Mimarlık bölümlerinin herhangi birinden mezun, Pazarlama alanında en az 2 yıl tecrübeli, 25-40 yaş aralığında adaylar tercih edilecektir. Pozisyonlarında çalışma arkadaşları aramaktayız. İlgilenenler benimle iletişime geçebilir.

E-Posta: sevde@evdenkonsept.com
Telefon: 0258 372 00 67